El Servei Jove Segrià del Consell Comarcal farà 160 accions per al jovent dins el Pla d'Actuació 2021

15/04/2021

El Consell Comarcal del Segrià per mitjà del Servei Comarcal del Jove_Segrià ha posat en marxa un any més les activitats en matèria de Joventut en els 27 municipis de la comarca (excepte Lleida). Per aquest 2021 es dissenyaran un total de 160 accions en les següents línies d’acció: participació i cohesió social, formació i treball, lleure i dinamització; i acció cultural. En l'últim mes s'han fet un total de 156 orientacions en format de processos de participació (sessions de treball, reunions amb entitats juvenils, assessoraments a les regidories de joventut i suport als tècnics/es locals de joventut) per tal de poder materialitzar la planificació d’activitats per al jovent per aquest any 2021.
Aquest procés ha permès radiografiar la realitat de la població de 12 a 29 anys, element clau que servirà per elaborar els futurs Plans Locals de Joventut 2021-2023, definint les línies estratègiques en matèria de joventut. Totes aquestes activitats queden englobades dins dels plans locals de joventut municipals i dins del Pla Estratègic en matèria de Joventut de l’ens comarcal. Les primeres activitats s’han dut a terme als municipis de Benavent de Segrià, Torre-serona, Almenar, Torres de Segre i Albatàrrec.
S'han fet des de tornejos d'escacs i paintball a un curs de producció musical urbana, pintar un mural col·laboratiu o un curs d'operador/a de carretó elevador. El Servei Comarcal de Joventut Jove_Segrià és el referent comarcal en el disseny, suport i assessorament, implementació i gestió, avaluació i coordinació de les Polítiques de Joventut a nivell comarcal i local.
El Jove_Segrià és membre de la xarxa catalana d'informació juvenil, i orienta i assessora sobre tot allò que pugui interessar els joves: estudis, treball, habitatge, salut, vida social, participació ciutadana, cultura, lleure...
Per a més informació: [email protected] o bé trucant al 973 05 48 00.
Consell Comarcal del Segrià