El Segrià presumeix de les seues fruites

07/10/2019

Milers de persones omplen els carrers d’Alfarràs, amb el préssec com a protagonista de la fira | Un total de vint-i-nou colles participen a la Festa de les Cassoles de la Fira de la Poma de Corbins

Milers de persones han omplert aquest cap de setmana els carrers d’Alfarràs en la XXVI edició de la Fira del Préssec Segons l’alcalde, Joan Carles Garcia, ha estat tot un èxit, tant en expositors, amb més de setanta, una trentena de poblacions pròximes, i la resta de la localitat; com de públic, ja que també va congregar veïns d’Almenar, Algerri, Alguaire i Ivars de Noguera. Durant el cap de setmana els comerços han estat oberts per beneficiar-se d’aquesta iniciativa. Garcia va remarcar que “és hora de donar més impuls a un projecte estrella com és el préssec de Pinyana”. En aquest sentit, va indicar que el Baix Segre ja ho ha fet amb campanyes de promoció de la fruita i “cal seguir el seu exemple”. També hi va haver una trobada de cotxes clàssics amb més de quaranta vehicles.

També al Segrià, Corbins va celebrar la XXXIV edició de la Fira de la Poma, amb la qual es vol celebrar el final de la campanya de la fruita. Un total de vint-i-nou colles va participar en la Festa de les Cassoles, que va reunir més de 650 persones al pavelló. L’ajuntament va entregar estendards a cadascuna de les colles amb el seu escut i la cinta acreditativa de participació en la festa.

Infolleida