El reasfaltat de l'autovia A2 entre Torrefarrera i Corbins alterarà el trànsit per la variant de Lleida a partir de demà

26/05/2020

Les obres començaran el proper dilluns 1 de juny i duraran unes sis setmanes..

Dilluns dia 1 de juny està previst l'inici de les obres de rehabilitació del ferm de l'autovia A-2 (variant de Lleida), que afecta diversos termes municipals, del punt quilomètric 460 (desviament de Torrefarrera) al 475 (desviament de Corbins). La planificació realitzada pel Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana comença per la calçada dreta (sentit Barcelona) i preveu el seu tancament en el tram comprès entre el pas de mitjana de Torrefarrera i el de Corbins, i el desviament de tot el trànsit pel carril que s'habilitarà en la calçada oposada, que quedarà bidireccional.

La seva durada estimada és d'unes 6 setmanes, i suposarà restriccions en els següents accessos:

• Tancament del carril d'acceleració sentit Barcelona de l'enllaç 462 (Torrefarrera)
• Tancament dels carrils d'acceleració i desceleració sentit BCN de l'enllaç 463 (carretera d'Albesa)
• Tancament del carril de desceleració sentit Barcelona de l'enllaç 465 (Corbins)

En tot cas, les anteriors restriccions seran anul·lades durant els caps de setmana (normalment, des del divendres a les 13 h fins al següent dilluns a la 7 h).

Com a pas previ a aquesta actuació, les nits del dimecres 27 al dijous 28, i del dijous 28 al divendres 29 (de 22 a 6 h), el trànsit de la A-2 per calçada dreta serà desviat per l’enllaç de Torrefarrera.

Aquesta serà la primera fase (4,5 km, de Torrefarrera a Corbins) d'una obra de reasfalat que arribarà més endavant fins al desviament dels Alamús, amb un total de 15 quilòmetres i 7,2 milions d'euros d'inversió en una variant de Lleida ara per ara força deteriorada.

Infolleida