El PSC de Gimenells rebutja la moció de censura del PP

03/12/2019

L'exsocialista i ara popular Dante Pérez no aconsegueix, de moment, tirar-la endavant

El grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Gimenells ha decidit refusar l'oferta del Partit Popular per tirar endavant una moció de censura a l'actual alcaldessa de la localitat, Emma Solans. Segons un comunicat emès pel PSC, el grup socialista ha pres aquesta decisió al·legant "motius personals" dels membres del seu grup. D'aquesta manera, volen donar un vot de confiança a l'actual equip de govern de Som Poble. Tot i això, els socialistes no descarten futures negociacions amb qualsevol dels grups que formen la corporació municipal, "sempre pel progrés i el bé comú dels veïns i veïnes del municipi".

El Partit Popular, encapçalat per l'exalcalde socialista Dante Pérez, va guanyar les eleccions municipals del 26 de maig a Gimenells i el Pla de la Font, amb 306 vots, respecte als 258 obtinguts per la candidatura independent Som Poble. El suport del regidor socialista va permetre la investidura de la candidata de Som Poble, Emma Solans.

El PSC i PDeCAT ja van expulsar Dante Pérez de l'alcaldia el 2018, després que aquest deixés el PSC i es presentés a les eleccions generals del 21 de desembre com a independent a la llista dels populars.

InfoLleida