El programa Treball i Formació Covid dona feina a vuit persones al Segrià

01/12/2020

El Consell Comarcal del Segrià, en col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), ha contractat vuit persones –quatre dones i quatre homes- en el marc del programa Treball i Formació Covid-19, especialment adreçat a persones que fa molts mesos que no treballen i a les que han perdut la feina durant la pandèmia sanitària.
El programa inclou dues línies: la línia COVID, per a persones inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO) a partir del 16 de març de 2020, i la línia PANP-COVID, per a persones en risc de caure en situació d'atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni ajuts. En aquesta línia tenen prioritat les persones majors de 45 anys i les persones que tinguin reconegut oficialment un grau de discapacitat igual o superior al 33%.
Les vuit persones contractades comencen a treballar aquest dimarts 1 de desembre i durant 9 mesos a jornada complerta i hauran de fer formació transversal.
El perfil de les noves contractacions són un peó per al Centre d’Acolliment d’Animals de Companyia del Segrià, un auxiliar administrativa per a l’atenció al públic del Consell Comarcal i sis agents cívics que treballaran a diferents ajuntaments del Segrià: Almenar, Alfarràs, Corbins, Puigverd de Lleida, Rosselló i Torrefarrera.
Consell Comarcal del Segrià