El ple al Consell Comarcal aprova una modificació dels pressupostos

13/04/2018

Acorda també la distribució dels 170.000 euros de superàvit

El Consell Comarcal del Segrià ha aprovat una modificació del pressupost que contempla el canvi d’un fitxador per controlar millor els serveis que gestiona el Consell i per facilitar el treball del grup d’intervenció. La modificació pressupostària també afecta una sèrie de processos administratius per millorar i regularitzar la situació d’una vintena de nous empleats en serveis socials.

Un altre dels punts aprovats al ple és l’acord sobre la distribució del superàvit del 2017, de 170.000 euros.

El Consell també ha tirat endavant un conveni de col·laboració amb diversos ajuntaments per senyalitzar rutes de BTT, una pràctica que es vol fer extensible a la resta de municipis.

Un dels punts polèmics de la sessió ha estat l’aprovació d’una moció proposada pel grup d’Esquerra pel suport a la justícia de gènere en la defensa d’un treball digne i un salari just. La moció incloïa un esment a la República Catalana i és per això que Ciutadans i Partit Popular han votat en contra, titllant la proposta de discriminatòria i oportunista. El grup dels socialistes per la seva part s’ha abstingut mentre que comuns, PDeCAT i Esquerra hi han votat a favor.
Joan Llompart