El Lleida Ski & Wake revalida el campionat d'Espanya

27/09/2018

El club lleidatà de Gimenells s'emporta el guardó per 4 any consecutiu

El Club Lleida Ski&Wake es va proclamar guanyador per equips per quart any consecutiu del Campionat d'Espanya d'Esquí Nàutic, després d'imposar-se en l'edició el 2018, celebrada el cap de setmana passat a Sesenya (Castella-la Manxa).

Un total de 40 esquiadors de tota Espanya, dels quals 15 pertanyien al Club Lleida Ski&Wake, es van donar cita en un campionat en el qual tots els participants que pujaven al podi sumaven punts per al seu equip, independentment de la seva categoria.

Per part de l'equip lleidatà, els podis van anar a càrrec de Santi Barjau (or en eslàlom i salts infantils), Alex Pregel (bronze en eslàlom i plata en figures i en salts júnior); Patricia Escolar (or en eslàlom i plata en figures i salts júnior), Laura Noguera (plata en eslàlom i bronze en salts júnior), Claudia Barjau (bronze en eslàlom i or en salts i en figures júnior), Max Vilarasau (bronze en eslàlom i figures sub 21), Roger Ballús (or en eslàlom en categoria absoluta), Lluís Noguera (plata en eslàlom i en salts i or en figures en la categoria absoluta, Àlvar Noguera (bronze en eslàlom, or en salts i plata en figures en categoria absoluta), Sofia Oliva (or en eslàlom i en salts en absoluta, i Jordi Ballús, plata en eslàlom en veterans).

A més a més, els representants del club lleidatà van acaparar també els premis als millors esquiadors del campionat i campions d'Espanya de combinada gràcies a un or de Lluís Noguera en la categoria masculina, iun altre or de Claudia Barjau en la femenina. En la combinada també van destacar Àlvar Noguera, plata en homes, i Patricia Escolar, plata en dones. 

La propera cita per als representants del Club Lleida Ski&Wake serà el Campionat de Catalunya, que se celebrarà el 6 d'octubre al Canal Olímpic de Castelldefels. Serà l'última gran prova de la temporada i els esquiadors del club lleidatà partiran amb el cartell de màxims favorits per als llocs del podi. 
InfoLleida