El Lleida B s'emporta el derbi davant l'Alpicat

13/05/2018

El filial lleiddatà es va imposar per 0-2, i deixa als Alpicatins amb peu i mig a Segona Catalana

Alpicat i Lleida B es veien les cares al Parc del Graó en l’avant penúltima jornada de lliga. Els locals van sortir millor al terreny de joc però no van estar encertats de cara a porteria.

Poc a poc, els blaus van poder desplegar el seu joc de toc i van disposar d’arribades clares com un xut al pal de Sergi Gómez. El primer gol arribaria a pilota aturada després d’un gran llançament de falta de Mario Peco.

Els alpicatins van buscar la reacció i fins i tot Juanjo va estavellar una pilota al pal.

Abans d’arribar al descans però, el col·legiat expulsaria a Marc Benseny per una protesta, una decisió que pesaria i molt en la segona meitat.

A la represa el Lleida va buscar el segon gol però el porter local, Joan Eroles ho va impedir en repetides ocasions. Amb 10 jugadors i el marcador en contra, l’Alpicat va reclamar 2 penals sobre Joan Vendrell que l’àrbitre no va assenyalar.

Després d’un gran servei de falta de Genís, calcat al gol del Lleida però amb la pilota rebotant al pal, els visitants sentenciarien amb un segon gol, obra d’Adrià Gené.

La derrota complica molt les opcions de permanència de l’Alpicat, que es manté en zona de descens a falta de 2 jornades pel final de campionat.

Joan Llompart