El Consell Comarcal, en contra de l'abocador de Riba-roja

17/01/2019

El Consell d'alcaldes celebrat aquest dijous ha comptat amb la presència de la presidenta de la Diputació i ha tractat temes com la gestió de camins o el desplegament de fibra òptica

El primer Consell d’alcaldes del 2019 al Consell Comarcal del Segrià celebrat aquest dijous ha comptat amb la presencia de la presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, a qui se li han traslladat qüestions relacionades amb la dificultat dels ajuntaments per gestionar els camins municipals, i problemes en el desplegament de la xarxa de fibra òptica.

Un dels temes que més preocupen ara mateix a la comarca i més concretament als municipis del Baix Segrià, és el projecte de construcció d’un abocador industrial a Riba-roja d’Ebre, en un territori limítrof amb la localitat segrianenca d’Almatret. En aquest sentit la postura del Consell és clara.

El ple ha servit també per presentar un pla estratègic de comunicació adreçat al jovent per tal que aquest col·lectiu s’impliqui més en els projectes de la comarca.

El pla inclou diverses iniciatives així com la creació d’una imatge de marca, l’elaboració de merchandising i més presència i activitat del Consell Comarcal a les xarxes socials.

Joan Llompart