El Consell Comarcal busca talents musicals joves per gravar l’Estrats Vol.II

12/03/2020

El Consell Comarcal del Segrià ha obert la convocatòria per gravar el segon volum del CD recopilatori “Estrats-Sons de Ponent”. Es vol donar continuïtat a l’edició de l’any 2019, valorada en clau d’èxit per tots els agents implicats, el Servei Comarcal de Joventut “JoveSegrià” referma la seva voluntat d’esdevenir un referent en matèria de promoció musical, acompanyament i descoberta de talent juvenil a Ponent.

Fins a 20 artistes podràn formar part d'aquest projecte, que té com a objectiu generar xarxa a nivell musical i fer front a algunes de les principals necessitats del sector: espais de creació musical, espais de producció i promoció, xarxa de sales i esdeveniments, reconeixement, visibilitat de la marca #ponent, construir teixit, així com el fet d’obrir portes i apropar indústria musical i de management.

Alguns dels criteris de selecció són: qualitat del tema i enregistrament, diversitat d'estils en el recopilatori “Estrats” que posi en valor la música de Ponent i la seva representativitat, paritat de gènere, temes originals i propis, presència jove i descoberta de nou talent i/o noves propostes musicals amb formacions consolidades. A més els interessats en participar han de ser de la demarcació de Ponent o tenir-ne alguna viculació, i han de estar en actiu p amb treballs editats recents o singles.

Fins al proper 31 de març, les formacions musicals de Ponent poden presentar una proposta musical original per participar al projecte, cal enviar un correu electrònic a [email protected] on sha d'esmentar el nom de la proposta musical, títol del tema, breu biografia i adjuntar un tema degudament mesclat i masteritzat. 

Al capdavant d’aquesta iniciativa hi ha “JoveSegrià”, Tole Torelli, guitarrista i compositor del grup La Família Torelli, i Pau Llop, dissenyador gràfic i alma mater de Home Llop & The Astramats.

Aquesta iniciativa rep el suport econòmic i tècnic de la Direcció General de Joventut i del Servei de Joventut “JoveSegrià” del Consell Comarcal del Segrià.




Infolleida