El confinament no impedirà que Torres de Segre celebri diumenge el 'Mulla't per l'esclerosi múltiple'

09/07/2020

L'Ajuntament de Torres de Segre ha decidit, malgrat les circumstàncies sanitàries i el confinament del Segrià per la Covid-19, mantenir el seu suport a la celebració de la jornada 'Mulla't per l'esclerosi múltiple', el proper 12 de juliol, jornada de la que Torres havia de ser 'capital' de la demarcació enguany:
"El juliol és sinònim de ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’ i aquest any, encara que sigui de manera diferent, Torres de Segre també celebra la festa solidària per a recaptar fons i donar suport a les persones que tenen la malaltia.
Aquest 2020, la nostra vila havia estat escollida la seu central de la província de Lleida per acollir el Mulla’t’. Malauradament, la situació generada a causa de la Covid-19 i els recents rebrots al Baix Segre no ho permeten.
Tot i això, des del nostre poble volem continuar apostant per tirar endavant un Mulla’t participatiu i solidari, com en les anteriors edicions. En aquest sentit, des de la Comissió Esportiva de l’Ajuntament donem suport a aquesta activitat amb la importància que es mereix, reforçant la tasca que duen a terme les veïnes Beatriu Mesalles i la Marisel Monné des de fa anys.
Us engresquem a participar i col·laborar en aquesta bona causa. Teniu dos possibilitats:
▪️ PARTICIPAR EN EL REPTE 'MULLA’T DES DE CASA’. Durant aquest diumenge 12 de juliol, mullem-nos a casa i compartim a Facebook i Instagram fotografies i vídeos amb l’etiqueta #TorresdeSegreEsMulla.
▪️ DONAR A TRAVÉS DE LA BOTIGA SOLIDÀRIA. Podem col·laborar comprant diferents productes -samarretes, bosses, tovalloles o ampolles- i gràcies a les nostres donacions podrem recaptar fons. L'objectiu que ens marquem a Torres de Segre és arribar als 1.000 euros. A través de la web mullat.cat/repte?id=torresdesegre podeu adquirir merchandising durant tot l'estiu.
Un any més, l'Ajuntament també fa un donatiu i col·labora amb una aportació econòmica de 300 euros.
La parada prevista al carrer Segrià per a fer la tradicional venda de material Mulla't queda anul·lada per motius de seguretat. Si teniu interès a comprar-ne de manera presencial al poble, podeu contactar amb la Beatriu.
Seguim mullant-nos per l'esclerosi múltiple!"
#MullatPerqueSoniMillor
Fundació Esclerosi Múltiple
Infolleida