El col·legi Comtes de Torregrossa d'Alcarràs celebra els 40 anys

14/02/2020

El col·legi d’Alcarràs ha organitzat diversos actes durant aquest curs per reunir els més de cinc-cents antics alumnes

El col·legi Comtes de Torregrossa d’Alcarràs celebra el dia 21 l’acte institucional dels quaranta anys de la seua creació. Serà al pavelló polivalent i estarà amenitzat pels antics alumnes.

Es podran fer fotografies i participar en un sopar després de treure un tiquet a Lo Casino per recollir un entrepà amb un preu simbòlic d’un euro. La jornada acabarà amb un ball. Durant el curs també es faran altres activitats com la III Jornada de Bricopati o la revetlla de final de curs el divendres 19 de juny.

La primera activitat que es va organitzar va ser una trobada d’antics alumnes i mestres que s’ha portat a terme els dissabtes del passat mes de novembre. La iniciativa va tenir molt bona acollida ja que hi han participat uns 540 alumnes i molts dels antics mestres. Alguns alumnes feia més de 30 anys que no tornaven al col·legi per la qual cosa va ser molt emotiu, segons responsables del centre. 

Aquest centre s’anomena Comtes de Torregrossa des del 1950 ja que la comtessa va cedir els terrenys l’any 1949 per construir-hi les primeres escoles. El creixement del poble va obligar a construir les noves a la zona de Dalt fa ara quaranta anys.

Per a la celebració es va constituir aquest mes de setembre passat una comissió organitzadora per reunir el màxim nombre d’antics alumnes per recordar el seu pas pel centre.

MARÍA MOLINA