El Club Lleida Ski&Wake copa els podis al complex 2Llacs

09/07/2024

Sortejades les Copes Lleida amateur i infantil i la Pirineus

El Club Lleida Ski&Wake va ser el dominador del Campionat de Catalunya d’esquí nàutic que es va disputar el cap de setmana passat al complex aquàtic 2Llacs de Gimenells. Els esquiadors i les esquiadores del club lleidatà van copar els podis abans d’afrontar el cap de setmana vinent el Campionat d’Espanya, també a 2Llacs, que servirà de classificatori per a l’Europeu que tindrà lloc durant el mes d’agost a Itàlia.

La delegació territorial de la Federació Catalana de Futbol va presentar la Copa Lleida i la Copa Pirineus de la temporada 2024-25. El quadre d’aparellaments dels quarts de final de la Copa Lleida amateur va quedar així després del sorteig: Alpicat-Balaguer, Alcarràs-Juneda, Alguaire-Tàrrega i Artesa de Segre-Borges Blanques. Pel que fa a la Copa Lleida infantil masculina les eliminatòries seran: FiF Lleida-Balaguer, EF Tàrrega-Atlètic Segre, Mollerussa-Bordeta i Atlètic Lleida-AEM.

La Copa Lleida infantil femenina veurà aquests aparellaments: AEM-Pardinyes, EF Garrigues-Alcoletge, EF Pinyana-FC Pirineus i CE Pla d’Urgell-EF Intercomarcal. Finalment, la Copa Pirineus amateur comptarà amb aquests duels: Rialp-Tremp, Coll de Nargó-Oliana i Organyà-la Seu d’Urgell, ja que s’ha tingut en compte el criteri de proximitat geogràfica. La Copa Lleida i la Copa Pirineus amateurs començaran el 25 d’agost, la infantil masculina l’1 de setembre i la femenina el dia 8.