El Club de lectura de la Biblioteca d’Alpicat rep la visita de Miquel Sanz Gabín i els seus ‘Libros rayados’

31/01/2022

La Biblioteca d’Alpicat va acollir aquest dijous la trobada del Club de lectura amb l’autor lleidatà Miquel Sanz Gabín per comentar la seva novel·la ‘Libros rayados’.

La història de la Lena i el Jordi i el seu amor als llibres està funcionant extraordinàriament bé i camina ja cap a la quarta edició. L’autor i la productora Nurosfera treballen en l’adaptació cinematogràfica d’aquesta història ambientada a Barcelona.

El Club de lectura de la Biblioteca d’Alpicat es reuneix mensualment l’últim dijous de mes des de l’any 2010 sota la coordinació de l’escriptor i crític literari Andreu Loncà. Aquest 2022 s’ha engegat un segon club, sota la batuta de l’escriptora Maria Pons. Aquest nou club es reunirà el segon dimarts de cada mes.

La Central de Préstec i la resta de biblioteques de la xarxa ofereixen gratuïtament lots per a clubs de lectura a través del préstec interbibliotecari del Servei de Biblioteques de la Generalitat. Per la seva banda, l’Ajuntament d’Alpicat assumeix el pagament als coordinadors d’ambdós clubs.

Aquestes trobades s’enriqueixen en ocasions amb la presència dels escriptors o escriptores, de manera altruista quan són autors de proximitat, o mitjançant subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes quan són autors d’arreu dels Països Catalans.

 

Infolleida