El circuit d'Almenar ha acollit la segona prova del Campionat de Catalunya de motocròs

11/02/2020

Hi han participat més d'un centenar de pilots | La prova ha estat organitzada pel Moto Club Esportiu Circuit el Terré d’Almenar

El Campionat de Catalunya de Motocròs ha celebrat la segona prova de la temporada aquest passat diumenge al circuit d’Almenar.

Sergio Castro ha sigut el pilot més destacat de la jornada després d’imposar-se en les dues mànegues de la categoria Elit, que ha compartit graella amb els pilots de les categories MX1 i MX2. Castro s’ha imposat amb solvència en totes dues mànegues, per davant de Luca Bruggmann i Lluís Riera, els quals han completat els calaixos d’honor. Salvador Ubach s’ha quedat a les portes del podi.

Pel que fa a MX2, Simeo Ubach i Yago Martínez han protagonitzat una emocionant lluita per la victòria que finalment s’ha resolt a favor del pilot del gallec. Ubach ha colpejat primer amb una brillant primera mànega, però Martínez s’ha refet en la segona on ha demostrat ser el més ràpid. Roger Oliver ha completat el Top 3 de la categoria MX2.

David Noya s’ha endut la victòria de la categoria MX1 després de firmar una segona i una primera posició en cadascuna de les dues mànegues. Enric Vendrell ha quedat segon, mentre que Daniel Garralón ha hagut de suar de valent per aconseguir una tercera posició del podi amb quatre pilots separats per només 4 punts.

Alonso i Lledó, els millors de les categories MX125 2T i MX Sots 18 4T

Víctor Alonso ha aconseguit un doble triomf a terres lleidatanes. Al podi l’han acompanyat Edgar Canet, segon, i Albert Fontova, tercer. Canet i Fontova han mantingut una intensa lluita per la medalla de plata, que finalment s’ha endut Canet tot i sumar els mateixos punts que el corredor del MC Segre.

Arnau Lledó no ha tingut rival en la categoria MX Sots 18 4T. El pilot del MC Riuprimer Gas i Rocs ha fet primer en totes dues mànegues relegant a la segona i tercera posició als pilots Marc Pamias i Jaume Gaya.
INFOLLEIDA