El CE Balàfia-ADEJO, amb 14 jugadors al Campionat de Ràpides Festa Major de Balàfia

26/08/2019

Jordi Ferrer, segon al grup B, va ser el més destacat del club amfitrió en un torneig que va aplegar 73 jugadors

El Centre Cívic va ser l’escenari, el passat diumenge, del Campionat de Ràpides Festa Major de Balàfia 2019, organitzat pel CE Balàfia-ADEJO.

El torneig va esdevenir un èxit rotund, convertint-se en el campionat que fins al moment ha comptat amb més participació dins els torneigs d'estiu. En total, els participants van ser 73, incrementant en 19 la xifra de jugadors de l'any passat.

Enguany hi havia moltes novetats, ja que el grup A era vàlid per a l’ELO català de ràpides i el B consistia en un torneig de promoció pels jugadors infantils i la gent no federada. A més, l'organització, a càrrec del Club d’Escacs Balàfia-ADEJO juntament amb l'Associació de Veïns de Balàfia, va oferir un esmorzar a tots els participants.

Pel que fa a l'apartat esportiu, al grup A el campió va ser Vicenç Esplugas (Valls), seguit de Francisco J. García (Martorell) i Israel Campos (Tàrrega), mente que al B el títol va ser per a Albert Palau (Baix Segre), seguit de Jordi Ferrer (CE Balàfia-ADEJO) i de Guim Estruch (Lleida). El Balàfia-ADEJO va comptar amb 14 participants, ja que a més de l’esmentat Jordi Ferrer, van competir Pep Virgili, Jesús Massot, Dani Cossialls, Dani Cano. César Holgado, Clara Prim, Jordi Borràs, Alexis Conde, Pol Fontich, David López, Nil Bordes, Ramon Cano i Dani Morin. Aquest últim va ser tercer al campionat de promoció.

L’acte de lliurament de premis va comptar amb la presència de Sergio González, regidor d'Esports de la Paeria; la presidenta del CE Balàfia-ADEJO, Teresa Camarasa: el GM i director d'ADEJO, Josep Oms; i representants de l’AAVV de Balàfia.

Infolleida