El CB Alpicat diu adéu al somni de l'ascens

21/05/2018

L'equip no va poder remuntar davant d'un Esparreguera superior

El Club de Bàsquet Alpicat no va tenir opcions davant d’un Esparreguera notablement superior.

Els homes entrenats per Joan Isart arribaven al partit de tornada de l’eliminatòria de quarts de final per l’ascens a la Lliga EBA amb la necessitat de remuntar 28 punts a la pista d’un equip que s’ha mantingut invicte en els 26 partits de fase regular, una fita pràcticament impossible. Els alpicatins però van intentar acabar amb la imbatibilitat de l’Esparreguera i van oferir una millor imatge que en el partit d’anada.

En el primer quart, els locals van sentenciar l’eliminatòria posant-se amb 11 punts d’avantatge al marcador, el guió va seguir en l’inici del segon període, però els del Segrià van reaccionar i fins i tot van estar a punt de posar-se per davant en l’electrònic. En el tercer i quart quart es va veure un intercanvi de cops que va  deixar un marcador final de 75 a 63 favorable als barcelonins.

Amb aquesta derrota els alpicatins posen el punt i final a una gran temporada en què els rojos han arribat al playoff per l’ascens contra pronòstic convertint-se així en un dels millors 8 equips de la Copa Catalunya.