El Banc d’Aliments trasllada a l’Escola Bressol La Lluna el seu centre d’emmagatzematge i distribució d’aliments

11/11/2019

La nova ubicació facilitarà les tasques d’un organisme que depèn de l’Ajuntament i que gestiona l’ONG Alpicat Solidari

El Banc dels Aliments d’Alpicat, organisme que depèn de l'Ajuntament i que gestiona l’ONG Alpicat Solidari, ha realitzat el trasllat al que a partir d’ara serà el seu nou espai: les dues últimes aules de l’Escola Bressol la Lluna.

El trasllat ha estat possible gràcies a l’acord al quan han arribat els responsables de l’ONG i la Regidoria d’Afers Socials del consistori, i que s’ha materialitzat en la cessió d’un espai.

Cal recordar que l’anterior local del Banc dels Aliments estava situat en una primera planta sense ascensor, un fet que dificultava accions com el Gran Recapte, en què es poden arribar a recollir uns 3.000 quilos d’aliments. La nova ubicació facilitarà, doncs, la tasca dels voluntaris.

L’Escola Bressol La Lluna és un centre públic municipal que es va inaugurar el curs 2009-2010, però actualment no fa la seva funció inicial per manca d’infants. De fet, des de fa uns anys, l’Agrupament Escolta Taciplà també es beneficia d’aquestes instal·lacions per dur a terme les seves activitats de lleure amb els infants.

Infolleida