Creix la ferida de l'Alpicat

10/03/2018

El Sants s'imposa per 0-3 al Parc del Graó i perllonga la mala ratxa dels del Segrià

Desfeta d’un Alpicat que encadena ja 6 derrotes consecutives. L’últim en treure suc del Parc del Graó va ser el Sants, que no va tardar ni dos minuts en inaugurar el marcador amb el matiner gol de Sergio Navarro.

El 0-1 va ser un cop dur però els rojos van saber reposar-se i van estar a punt d’igualar el marcador. Dos ocasions amb idèntic protagonista: Xavi Gomà, que no va estar encertat en l’assistència de Vendrell i tampoc va tenir sort en aquest servei de falta.

A la represa, altre cop Xavi Gomà va fer estirar al porter quan molts ja cantaven el gol.

L’inesperat protagonisme d’un aspersor espatllat va ser el presagi d’un aiguat que va aturar el partit momentàniament. La pluja va cessar en 10 minuts però la tempesta arribaria en forma de gols visitants i del possible empat es va passar al 0-2. Mal blocatge de Joel Domínguez, i Bernat Arnal marca a plaer.

A 5 minuts del final i amb l’Alpicat bolcat a l’atac, el Sants va trobar el gol de la sentencia en un ràpid contraatac culminat per Sergio Navarro, que anotava el definitiu 0-3, el segon gol en el seu compte particular.

La propera oportunitat per posar fi a aquesta mala ratxa serà en el derbi d’aquest proper diumenge a domicili davant l’EFAC Almacelles (16.45h).