Corbins celebra la primera obra de teatre amb públic de tota Catalunya després del confinament

21/05/2020

Ha anat a càrrec de la companyia local Festuc Teatre i hi han assistit 112 persones

 

El camp de futbol de Corbins ha acollit aquest dijous la primera obra de teatre amb públic de tota Catalunya, després de més de dos mesos de confinament. La companyia local Festuc Teatre ha ofert una funció de titelles en el marc de la Festa Major de Santa Quitèria. Hi han assistit fins a 112 persones, totes empadronades al municipi, que han estat col·locades amb una distància de seguretat les unes amb les altres i segons el seu vincle familiar.

Els assistents han vist representada la funció ‘La Mongetera Màgica’. En un comunicat a les xarxes socials, Pere Pàmpols i Íngrid Teixidó, directors de la companyia, han reivindicat que es reprogrami el teatre d'acord amb el decreta el BOE: "Necessitem que les arts escèniques en viu tornin i tothom sigui responsable", ressalten. 

 

Es calcula que el sector del teatre d’animació infantil ha tingut unes pèrdues d’un milió d’euros durant aquests mesos de confinament  amb més de 1.000 funcions cancel·lades. 

L’ajuntament reproduirà aquest divendres a les 18.00 hores de forma telemàtica l’espectacle per a tota aquella gent que s’hagi quedat sense entrada.

RICARD GÓMEZ