Conte per il·lustrar com viuen els infants la violència de gènere 

23/11/2022

El Consell Comarcal del Segrià juntament amb l’entitat Refem han estat els encarregats de produir el conte infantil “La nova casa de la Sara”, una obra que mostra com viuen els infants les situacions de sortida urgent de la llar familiar, com és en el cas de les violències masclistes 

Crear una eina que pugui permetre l’expressió emocional i el diàleg obert i lliure sobre els problemes i les situacions que els infants poden viure en situacions de sortida urgent de la llar familiar com és en el cas de les violències de gènere. Aquest és un dels principals objectius de “La nova casa de la Sara”, el nou conte infantil produït pel Consell Comarcal i l’entitat Refem. 

 

Les autores van decidir posar en marxa aquesta iniciativa després de detectar certs problemes i conductes a l’hora de comprendre o comunicar com viuen els infants canvis provocats per la marxa de casa en determinades circumstàncies.  


La presentació del llibre s’emmarca als actes organitzats pel Consell Comarcal del Segrià en el marc de la celebració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la violència envers les dones.

Ariadna Sanchez Ber