Commoció a Almenar i a Alfarràs per la mort als 63 anys del dr. Albert Coll per coronavirus

01/04/2020

Va ser metge a l'àrea bàsica de salut Alfarràs-Almenar i també d'Àger, i ara ho era de Castelló de Farfanya i Os de Balaguer

El dr. Albert Coll Nus, de 63 anys, que era metge de família i ara passava consulta als municipis d'Os de Balaguer i Castelló de Farfanya i també feia guàrdies al CAP de Balaguer, havia estat durant molts anys metge a l'Area Bàsica de Salut Alfarràs-Almenar, on vivia, i a Àger. És el primer metge que mor a Lleida per culpa d'aquesta pandèmia. Fill del barri de la Bordeta de Lleida, va ser jugador del Rumor i de bàsquet als Maristes en la seva joventut, però sobretot era humil i gran persona, segons testimonis que el van conéixer.
El president de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC), Antoni Sisó, ha recordat el doctor en un tuit: "Estimava la professió, treballava i rarament se'l sentia protestar". El dr. Coll estava de baixa des del 20 de març, quan va començar a notar símptomes compatibles amb el SARS-CoV-2. El metge s'havia recuperat d'una altra baixa per una lesió muscular i feia poc temps que havia tornat a passar consulta a Os de Balaguer i Castelló de Farfanya.

 

Infolleida