Comença la 33a Setmana Cultural de Torrefarrera amb una vintena d’activitats fins a l’1 de maig

22/04/2022

Dins els actes culturals, aquest diumenge se celebra pels carrers de la localitat el 12è Concurs de Pintura Ràpida, 8è Memorial Josep M. Ribert

Avui divendres, 22 d’abril, comença la 33a Setmana Cultural de Torrefarrera que durà a la localitat una vintena d’actes fins a l’1 de maig, entre els quals trobem el contacontes “Fronteres invisibles, el conte!”, avui a les 17.30 h; l’espectacle del Pallasso Sabanni “Amb P de Pallasso”, demà dissabte, 23 d’abril; el Taller de robòtica i space lab, el mateix 23 d’abril; l’obra de teatre “La Rambla de les Floristes” de Josep Ma de Sagarra, divendres 29 d’abril; “Tempo” de la companyia InHabitants, dissabte 30 d’abril; la presentació del llibre de Francesc Canosa “Aigua a les venes”, el mateix 30 d’abril, o l’obra de teatre “Il·Lia” de Miscel·lània Teatre, diumenge 1 de maig, entre molts altres.

 

Després d’uns anys d’aturada, l’Ajuntament de Torrefarrera torna a organitzar aquest diumenge, 24 d’abril durant el matí, en el marc de la Setmana Cultural, el 12è Concurs de Pintura Ràpida, 8è Memorial Josep M. Ribert. Les inscripcions al concurs de pintura són gratuïtes i es poden fer fins avui, 22 d’abril. 

 

Els artistes es registraran de 8.30 a 9.00 h i començaran a pintar a diferents indrets de la localitat, fins a les 13.30 h, moment en què hauran de presentar les obres a la Sala Social. El mateix 24 d’abril a les 18 h es donaran a conèixer les tres obres guanyadores, que s’enduran un primer premi de 1.500 euros, un segon premi de 700 euros, ambdós atorgats per l’Ajuntament de Torrefarrera, i un tercer premi de 250 euros atorgat per PrintLleida.

 

I també dins la Setmana Cultural, l’Ajuntament organitzarà l’Homenatge a la Gent Gran i als matrimonis que celebren les noces d’or, el pròxim diumenge, 1 de maig, amb una missa cantada per la Coral Clavellina a l’Església Parroquial, i un dinar popular per a la gent gran amb la col·laboració dels cuiners del municipi, al pavelló municipal.

 

Infolleida