Cinquena edició del Festival Mil Maneres: "Mil Maneres de Sentir" a Alcoletge del 26 al 28 d'abril

24/04/2024

Una immersió en l'art del clown on s’esperen més de 4.000 persones

Del 26 al 28 d'abril, Alcoletge acollirà la cinquena edició del Festival Mil Maneres, sota l’eslògan "Mil Maneres de Sentir". Aquesta celebració de l'art, la música i l'humor posarà un èmfasi especial en l'art del clown, una forma d'expressió que convida a connectar amb les emocions més profundes mitjançant una barreja única d'humor i tendresa.

Amb una trajectòria consolidada des de la seva creació el 2020, el Festival Mil Maneres torna amb una proposta encisadora i diversa que no deixarà indiferent cap espectador. El programa d'aquest any inclou espectacles premiats i reconeguts en diversos certàmens del sector, destacant figures com la Cia. Jimena Cavalletti, Pau Palaus i Roi Borrallas, entre d'altres.

L'espectacle inaugural, "B.O.B.A.S." de la Cia. Jimena Cavalletti, ha guanyat diversos premis del públic i professionals, destacant-se com un dels plats forts d'aquesta edició. A més, el festival presenta una àmplia gamma d'artistes reconeguts i propostes innovadores, amb una programació que s'adapta a tots els públics, incloent espectacles adreçats a la primera infància.

Amb 2000 localitats a la venda per als espectacles de sala, així com espectacles gratuïts i itinerants, es preveu una participació de més de 4.000 espectadors. El festival transformarà els carrers i places d'Alcoletge en un escenari vibrant, oferint una oportunitat única per experimentar l'alegria i la profunditat de les arts escèniques en un entorn acollidor i familiar.

El compromís del Festival Mil Maneres amb la comunitat no només es reflecteix en la seva oferta artística, sinó també en les jornades paral·leles amb la participació de més de mig miler d'escolars, que tindran l'oportunitat d'immersir-se en el món del clown a través de tallers i espectacles especialment dissenyats per a ells.

Amb el lema "Cor rural, ànima cosmopolita", el Festival Mil Maneres continua creixent i apostant per temàtiques actuals, afavorint la cohesió social i territorial i promocionant una actitud activa davant els diversos vessants de la contemporaneïtat artística i cultural.

Per a més informació sobre el programa del festival i la compra d'entrades, visiteu milmaneresfestival.cat/entrades.

Infolleida