Campanya per recollir aliments a Alcoletge

01/10/2024

Llum verda a la nova delimitació de vuit municipis | Un ferit en un accident a Vilanova de la Barca

El departament d’Agricultura i la Fundació Espigoladors han recollit 12.186 quilos de fruita i verdura durant la IV edició de la Marató #JoEspigolo celebrada de forma simultània a Alcoletge (Lleida), el Parc Agrari del Baix Llobregat (Barcelona), Vilafranca del Penedès (Barcelona), Vilanova del Vallès (Barcelona), Cambrils (Tarragona) i Armentera (Girona), coincidint amb el Dia Internacional de Conscienciació sobre les Pèrdues i el Malbaratament Alimentari.


Llum verda a la nova delimitació de vuit municipis

La Generalitat de Catalunya ha donat llum verda a la nova delimitació de vuit municipis localitzats a les comarques del Segrià, el Pallars Jussà i l’Alt Urgell. Es tracta dels municipis de Torrebesses i Alcanó, Pont de Bar i les Valls de Valira, Ribera d’Urgellet i les Valls d’Aguilar i Salàs de Pallars i Conca de Dalt. Els ajuntaments d’aquests vuit consistoris ja van aprovar en el seu dia per majoria absoluta el canvi de delimitació més ajustada als canvis territorials actuals que ara el Govern ratifica de forma definitiva.


Un ferit en un accident a Vilanova de la Barca

A la tarda, a les 15.18 hores, un cotxe va sortir de la via i va fer diverses voltes de campana en un camí de Vilanova de la Barca. Una persona va resultar ferida i va ser evacuada a la Clínica Perpetu Socors. Els Bombers van activar tres dotacions.
Infolleida