Busquen 'extres' per fer d'actors en una pel·lícula que es rodarà a Alcanó i Sarroca de Lleida

24/08/2020

Convoquen un càsting per aquest mes de setembre.

L'Associació Cultural Lo Coscoll informa de la recerca d'actors i actrius 'extres' pel rodatge d'una pel·lícula, aquesta tardor, a la localitat i a Sarroca de Lleida.
Lo Coscoll diu que "el passat 2017, en el marc de l'Abril Literàri, vam presentar a Alcanó el llibre "Tros" de Rafael Vallbona, un llibre on part de la inspiració de l'autor va sortir dels nostres paisatges. Avui ens fa molta il•lusió compartir amb vosaltres l'evolució d'aquest projecte que el mes de desembre es convertirà en una pel•lícula gravada entre Alcanó, Sarroca de Lleida i Barcelona. L'associació Lo Coscoll hem tingut el privilegi de col•laborar en una petita part del projecte i ara vosaltres també ho podeu fer.
Si t'agradaria participar en el rodatge d'una pel•lícula inspirada en el nostre petit món, compartint l'experiència amb actors com Pep Cruz i Roger Casamajor, només cal que et fiquis en contacte al telèfon que us adjuntem i el proper mes de setembre (primera setmana) us convocarem a un càsting a Alcanó per formar-ne part! Part dels actors i actrius seran del mateix lloc on va començar tot."

Infolleida