Avancen les obres de la Sala Polivalent annexa a l’edifici de l’antic escorxador municipal d'Almacelles, que esdevindrà un complex cultural multiusos

31/07/2020

Les obres per convertir l’antic escorxador municipal d'Almacelles en un complex cultural multiusos van avançant cada cop més. Durant aquesta setmana ja s’han iniciat les obres de pilotatge del que serà la Sala Polivalent annexa a l’edifici de l’antic Escorxador, i que servirà –entre d’altres coses- per a l’assaig de grups i formacions musicals del municipi.

Aquesta obra, amb un pressupost de 304.000 euros, ha estat molt demandada per un gran nombre d’associacions i entitats del municipi, ja que possibilitarà que un antic edifici –fins avui en desús- pugui tenir altres funcions de caire cultural, esportiu i lúdic.

Entre les possibilitats que oferirà aquest nou edifici de 1.300 m2 de superfície, sobre una parcel·la de prop de 10.000 m2, és la que preveu una zona d’auditori per a concerts, sales d’assaig per a grups novells i de percussió; una zona per a usos esportius, on destaca una àrea de rocòdrom, i altres espais multiusos. L’edifici està situat al camí d’Esplús i a poc més d’un Km del centre urbà, fet que facilita la mobilitat dels usuaris i evita les molèsties per sorolls als veïns a l’estar allunyat de la zona edificada de la vila.

Infolleida