Arriba la 3a Expo Torrefabrick el 25 i 26 de novembre amb l'objectiu d'aconseguir el rècord Guinness de Ferraris construïts amb peces LEGO®

23/11/2023

El certamen, que enguany tindrà lloc a la Sala Social de l'Ajuntament, comptarà amb un concurs de diorames, exposicions, tallers infantils, exhibicions i robots space lab

Després de l’èxit de participació de les dues primeres edicions, l'Ajuntament de Torrefarrera organitza aquest cap de setmana, 25 i 26 de novembre, la 3a edició de l’Expo Torrefabrick, una cita imprescindible per a les persones amants de les construccions amb peces LEGO®, que enguany pretén aconseguir el rècord Guinness de maquetes de Ferraris fets amb aquestes peces. Precisament, diumenge al matí hi haurà un Ferrari real exposat als porxos de l’Ajuntament. La Sala Social de l’Ajuntament serà l’escenari on trobar una combinació d'exposicions, tallers infantils, concurs de diorames, exhibicions, robots space lab i altres sorpreses.

 

Enguany s’organitza el 3r Concurs de Diorames en el marc de l’Expo Torrefabrick que en aquesta edició es dedica a una temàtica diferent per a cada categoria i té l’objectiu de fomentar la creativitat i el joc. El concurs compta amb tres categories per edats: infantil fins a 7 anys i amb temàtica “Vacances”; júnior de 7 a 12 anys amb temàtica “Mini-diorama”, i sènior a partir dels 12 anys amb temàtica “Edifici”.

 

A més, entre tots els participants que presentin maqueta de Ferrari se sortejarà un set LEGO de la sèrie Speed Champions, per gentilesa de Smart School.

 

El període d'inscripcions per participar en el concurs finalitzarà el 25 de novembre a les 14.00 h. Els diorames presentats a concurs s’exposaran durant la 3a Expo Torrefabrick i les persones guanyadores de cada categoria, que es donaran a conèixer durant l’acte de cloenda, s’emportaran com a obsequi sets de peces de la marca LEGO®.

 

L’Expo Torrefabrick és una activitat posada en marxa per l’Ajuntament amb l’impuls de tres veïns de Torrefarrera, Rafael López, Gerald Jesús Manau i Alfons Rosell, grans aficionats a les construccions LEGO®, i amb la col·laboració de l’Associació Ilerbrick i Smart School Lleida que realitzaran la dinamització de les activitats.

 

Infolleida