Amb dret a somiar (4-2)

17/03/2019

El Lleida.net Alpicat suma la 4ª victòria consecutiva i es situa a 2 punts de les posicions d'ascens a l'OK Lliga

El Lleida.net Alpicat ha guanyat aquest dissabte al Vilafranca Cafès Novell per 4 a 2 i es situa a només 2 punts de la zona d'ascens a l'OK Lliga. Els locals, que jugaven amb les baixes d'Adrià Salvadó i Lluís Alsina, s'han avançat ben aviat amb una diana d'Edu Pinyol. Xavier Aragonés ha igualat en una falta directa i encara abans del descans, Piñol ha tornat a aparèixer per fer el 2-1.

A la represa els locals han estat millors i Mats Zilken ha fet el 3r gol després d'un penal fallat. Un polèmic penal a 5 minuts del final ha permès posar als barcelonins altre cop al partit amb el 3-2, de la mà de Lluís Ferrer, però seguidament, Piñol ha signat un hat trick tancant el marcador de 4-2.

Amb aquest resultat, els de Xavi Roy sumen 4 triomfs seguits i s'apropen a 2 punts de la zona d'ascens a l'OK Lliga.

El proper partit serà dimenge, a la pista de l'Arenys.