Alpitast va servir 2.200 tapes, amb el Bar El Sol com a guanyador del premi a la millor creació

23/01/2020

Blai Segura Guasch va ser l’afortunat en el sorteig d’un sopar per a dos persones a l’establiment vencedor

Alpitast va servir un total de 2.200 tapes, una xifra valorada molt positivament des de l’Ajuntament d’Alpicat, organitzador d’aquesta ruta gastronòmica que enguany arribava a la seva cinquena edició.

El Bar El Sol es va endur el premi a la millor creació, mentre que Blai Segura va ser l’afortunat en el sorteig d’un sopar per a dos persones a l’establiment guanyador. Com és habitual, Alpitast es va emmarcar dins els actes de la Festa Major de Sant Sebastià i la Festa de l’Esport, que es van celebrar durant tot cap de setmana.

La tapa guanyadora va ser un Mini burger amb ceba caramel·litzada. La proposta del Bar El Sol va superar a les altres dos que van resultar més votades: Bar Casa Pepita (amb Trinxat de la Cerdanya amb crostes de morro de porc) i Forn de pa Vila (Cruixent de coca de recapte amb gambes).

Alpitast va comptar amb la participació de altres sis establiments: Bar Las Vegas (Rollet de salmó), Pastisseria Sucrerie (Cebiche de tonyina), Bar L’Entrada (Zamburiñas gallegues), Comercial de Dissenys (Burrata amb oliva negra), Pastisseria Sebas (Coca de recapte amb llonganissa) i Bar Imagine (Burger Imagine).

Les tapes es podien degustar a un preu de 2,50€ que incloïa el maridatge. A més, amb aquest tast els clients participants podien entrar en un sorteig per guanyar un sopar per a dos persones a l’establiment de la tapa més votada. Per optar a aquest premi, s’havien de degustar tres tapes en establiments diferents i demanar que segellessin la butlleta de participació, en la qual calia marcar al dors l’establiment que es considerava que oferia la millor tapa.

Infolleida