Alpicat renovarà la gespa del camp de futbol

02/12/2018

El camp de futbol municipal d’Alpicat tindrà nova gespa artificial la temporada vinent, un cop el Ple de l’Ajuntament va aprovar incloure aquesta actuació dins els pressupostos per al 2019.

L’actuació encara no té definides les dates, ja que encara s’ha de treure a concurs i iniciar tots els tràmits, tot i que aquests es posaran en marxa en breu i el més probable és que l’obra s’executi en acabar l’actual temporada, cap al mes de juny, per així estar llesta per a la campanya 2019-2020.

El canvi és una intervenció que no suposa cap dificultat important i que dóna resposta al deteriorament que pateix la gespa deu anys després de la seva instal·lació. De fet, l’actual gespa data del 2007, quan es va construir el nou camp, i ha suportat una intensa activitat, que actualment es calibra en 230 futbolistes pertanyents a la Unió Esportiva Alpicat, al Club Atlètic Alpicat i als Veterans, amb un total de 17 equips, 5 més que l’any passat.

Els presidents d’aquests dos clubs, Santi Martínez (UE Alpicat) i Jordi Pompido (CA Alpicat), coincideixen a l’hora d’explicar que l’actual gespa té molts problemes de drenatge degut al desgast, un fet que dificulta no només la celebració de partits, sinó del dia a dia dels entrenaments, amb una intensa activitat gairebé ininterrompuda –de 6 de la tarda a 11 de la nit– durant tot l’any, i amb problemes físics per als jugadors derivats d’aquest deteriorament.

InfoLleida