Alpicat prorroga una setmana més, fins al 16 d’abril, la suspensió d’activitats i el tancament dels espais i equipaments municipals

10/04/2021

La Junta de Govern de l’Ajuntament d’Alpicat ha acordat prorrogar durant una setmana més, fins al 16 d’abril, la suspensió de totes les activitats i el tancament dels espais i equipaments municipals.

Aquesta decisió es produeix arran de les recomanacions i directius del Departament de Salut, que ha instat a l’Ajuntament a prorrogar les mesures que es van adoptar el passat 26 de març i que estaven vigents fins aquest divendres, 9 d’abril, davant el rebrot de casos de Covid-19 que s’estava produint al municipi, i que encara es manté, més encara quan hi ha el risc que es produeixi un nou repunt dels casos.

En qualsevol cas, la comissió de seguiment que es va crear fa dos setmanes, formada per responsables municipals i del Departament de Salut, continuarà analitzant l’evolució de la pandèmia per tal de prendre les mesures que es considerin oportunes.

Així, en compliment de les accions recomanades pel Departament de Salut i davant els indicadors analitzats, continuaran vigents les mesures que ja ho estaven des del 26 de març fins al 9 d’abril, i que ara es prorroguen fins al 16 d’abril, consistents en:

  • Primer. L’Ajuntament reforçarà els missatges de sensibilització per al compliment de les mesures de prevenció, incloent el reforç de les accions destinades a la reducció de la interacció social, amb el suport dels agents municipals i de la Creu Roja.
  • Segon. Restringir al públic els següents espais i equipaments municipals:
  1. Tancant totes les instal·lacions esportives municipals, excepte per les competicions federades, que es realitzaran sense públic.
  2. Tancant tots els parcs i jardins municipals, incloses les zones d’esbarjo per a gossos.
  3. Suspenent totes les activitats culturals, esportives o similars que realitzi l’Ajuntament directament o per tercers en instal·lacions municipals.
  4. Tancant la Biblioteca Municipal, excepte pel serveu de préstec.
  5. L’escola municipal de música i les activitats extraescolars de l’Escola Dr. Serés faran la seva activitat telemàticament, a excepció de les activitats que es realitzin amb el grup bombolla escolar i dins del recinte educatiu.
  • Tercer. Aquestes mesures estaran en vigor fins a les 23:59 h del 16 d’abril sense perjudici que es pugui prorrogar si les circumstàncies així ho aconsellen.
  • Quart. Es fa una crida a la població d’Alpicat perquè respecti  aquestes restriccions, i les genèriques per a tot Catalunya, reduint al màxim la interacció social.
Infolleida