Alpicat instal·la el primer Futtoc de les Terres de Lleida

08/08/2018

L’equipament s’ha ubicat al Parc del Graó i es va estrenar ahir a la tarda

Alpicat ha fet un pas més en la seva millora d’oferta esportiva i d’oci amb la instal·lació del primer Futtoc Pro de les Terres de Lleida.

 

L’equipament es va inaugurar ahir a la tarda i s’ha ubicat al Parc del Graó, l’epicentre esportiu del poble que ja compta amb un camp de futbol, pavelló, rocòdrom, pistes de pàdel, pista poliesportiva, pistes de tennis i les noves piscines inaugurades aquest mateix estiu.  

 

Tal com va passar amb la pista pumptrack, l’Ajuntament d’Alpicat ha estat pioner a l’hora d’adquirir un equipament diferent, adreçat a tots els públics, però especialment als joves amb l’objectiu de que tinguin la màxima oferta esportiva i lúdica per poder triar i practicar esport dins del poble.

 

El futtoc és esport-joc dinàmic, divertit que fa servir una taula ovalada molt semblant a la de tennis de taula on els jugadors, per sobre de la xarxa, han de fer passar una pilota de futbol fabricada amb un material més lleuger. Permet, a més a més, que els jugadors de futbol puguin millorar la seva tècnica i s’ha fet molt popular en els vestuaris de molts equips de Primera Divisió.

 

Es pot jugar individualment o en parelles, es regeix per unes regles molt semblants a les del tennis de taula -pel que fa a la puntuació i al servei- i la pilota es pot passar al camp contrari amb qualsevol part del cos, excepte amb les mans, com en el futbol.  

 

Els participants, a més, poden pujar a sobre de la taula per rematar amb més determinació. Tot això fa que el Futtoc sigui un esport molt divertit, explosiu i apte per a totes les edats. 

Infolleida.FOTO: Futtoc Alpicat