Almenar prepara una gimcana familiar

05/04/2019

Amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física, l’Ajuntament d’Almenar, en col·laboració amb el Servei Català de Salut i la Diputació de Lleida, ha organitzat una Gimcana Familiar d’Orientació destinada a promoure l’esport entre els veïns i veïnes del municipi. La gimcana es farà aquest proper diumenge, a partir de les 10.00 h, amb la previsió d’aplegar un centenar de participants.

Segons el regidor d’Esports d’Almenar, Ferran Sánchez, la iniciativa té el triple objectiu de promoure l’exercici físic, posar a l’abast dels ciutadans del municipi una activitat “diferent i divertida”, i afavorir que els participants visitin alguns dels indrets emblemàtics de la població.  

Amb un plànol orientatiu, els inscrits en la prova —bàsicament famílies— hauran de fer un recorregut pel poble assolint 13 fites on trobaran peces de colors diferents i una caixa destinada a desar-los. L’objectiu és descobrir totes les fites i omplir la caixa amb els objectes trobats. La sortida i l’arribada es farà al Complex Esportiu L’Horta.

InfoLleida