Almenar inaugura el cicle 'Segrià Corals' aquest diumenge

12/04/2019

Almenar donarà aquest diumenge el tret de sortida al 15è cicle Segrià Corals, que en aquesta primera actuació comptarà amb les corals Montserratina, de Raimat; Petit Cor Cantàtor, de Torrefarrera i la coral El Roser, de Massalcoreig, amb uns 50 cantaires en totalL’acte és gratuït i tindrà lloc a partir de les 18 h a l’església parroquial Santa Maria.

Autoritats comarcals, locals i representant de la Diputació de Lleida presidiran la inauguració d’una nova edició, organitzada pel Consell Comarcal del Segrià i que en aquest primer concert compta amb el suport de l’Ajuntament d’Almenar.

Segrià Corals és una de les iniciatives més antigues de l’Àrea de Cultura del Consell Comarcal i destaca com un dels circuits itinerants amb més entitats participants (20) i d’ampli abast territorial.

Amb la voluntat de continuar recolzant a les entitats corals s’han programat 14 concerts dominicals que es faran els mesos d’abril, maig, juny, setembre i octubre. A la primavera els municipis visitats són Almenar, Sudanell, Maials, Massalcoreig, Rosselló, Aspa i Artesa de Lleida. A la tardor el circuit passarà per Alguaire, Alpicat, Soses, Puigverd de Lleida, Torres de Segre, Aitona i Torrefarrera.

El circuit de cant coral Segrià Corals compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, a través de l’Institut d’Estudis Ilerdencs i dels ajuntaments de la comarca.

La programació del cicle es pot consultar al lloc del Consell Comarcal del Segrià www.segria.cat i a través de les xarxes socials facebook i twitter de l’Àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià.

InfoLleida