Almenar conclou la 16a Volta Comarcal-Sardanes a la Fresca amb una entrega de diplomes i una ballada de la Bellpuig Cobla

13/09/2021

El cicle ha recorregut les places d’Alcarràs, Corbins, Almacelles, Torres de Segre, Artesa de Lleida, Maials i Sunyer durant els mesos d’estiu.

Almenar va acollir ahir diumenge la cloenda de la 16a edició de la Volta Comarcal-Sardanes a la Fresca que ha impulsat l'àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià durant aquest estiu.
Ho va fer amb una ballada celebrada a la plaça 11 de setembre a càrrec de la Bellpuig Cobla. La jornada, que va comptar amb l’assistència de la consellera de Cultura, Teresa Malla, el vicepresident del Consell, Toni Bosch, i la participació del pubillatge del Segrià i d’Almenar, va incloure una entrega de diplomes i una foto de família amb els presidents i presidentes de les agrupacions participants. La jornada va culminar amb una copa de cava i una degustació de coca dolça i coca salada a càrrec de l’Ajuntament d’Almenar.
La consellera Malla ha fet un balanç “molt positiu” del cicle de sardanes i ha refermat el compromís del Consell Comarcal del Segrià per continuar fomentant activitats culturals d’aquest tipus per tota la comarca. Així, també ha volgut agrair l’esforç i la col·laboració de totes les entitats i els ajuntaments implicats en les activitats organitzades, “que han fet possible la celebració dels actes en temps de pandèmia i amb totes les mesures anti-Covid, garantint la seguretat dels assistents i els participants”.
En total, s’han organitzat vuit ballades a les places de la comarca: Alcarràs, Corbins, Almacelles, Torres de Segre, Artesa de Lleida, Maials, Sunyer i Almenar.
Infolleida