Almenar celebra la Festa de Sant Roc amb 'Rosari i Foguera', espectacle i concert de cobla

13/08/2020

Almenar celebra aquest cap de setmana la Festa de Sant Roc.

Dissabte, “Rosari i Foguera” a la Plaça Soldevila.

Diumenge, “La Caixeta” a la Plaça del Mercat i “Cobles a la Fresca” al c/ Arc Iris.

'Rosari i Foguera': Aquesta festa es celebra a la plaça Soldevila. Aquí es troba l'antiga entrada principal al poble; és on es troben els patrons que el guardaven. És la festa més antiga de la vila. S'organitzen jocs per a la mainada (cucanyes) i a la nit ball a la plaça. També, el dia abans al vespre, es canten els gojos al sant patró.

Aquest any 2020, amb motiu de la situació actual, no hi haurà cucanyes però al matí es durà a terme un activitat destinada a tota la família, a la Plaça del Mercat. Es tracta de "La Caixeta", una capsa de música gegant dins la qual s'explicarà una història d'amor a partir d'hologrames i vídeo mapping. La durada de l'espectacle és de 5 minuts i s'entrarà a La Caixeta per unitats familiars. Podeu trobar més informació sobre l'espectacle a http://holoque.es/espectaculo/la-caixeta/

I per la tarda podrem gaudir del cicle "Cobles a la fresca", organitzat pel Consell Comarcal del Segrià, a càrrec de la Cobla Vents de Riella, d'Agramunt, al c/ Arc Iris (davant la bassa). Tothom qui vulgui assistir-hi s'ha d'apuntar a l'Ajuntament.

I després del concert, hi haurà Sopar a la Fresca (entrepà de pernil salat + beguda) amb música ambient a càrrec de DJ Poch. Qui vulgui quedar-se a sopar pot adquirir els tiquets al preu de 2€ al Rest. El Cau (hi ha temps límit fins el divendres 14).

Infolleida