Almatret celebra la 9ª Xallenge David Duaigües

11/03/2018

La cita ha acollit prop de 400 participants i diumenge vinent celebrarà la seva segona jornada a Seròs

La Xallenge David Duaigües ha encetat avui la seva cita anual amb la primera de les dos jornades programades, que ha tingut com a escenari Almatret, on s’han aplegat 360 participants i en la que els més ràpids han estat Ivan Calvó i Marta Fillat. La segona entrega de la Xallenge arribarà diumenge vinent a Seròs.

Cadascuna de les marxes consta de dos circuits: un de llarg d’uns 50 kilòmetres, amb una dificultat mitjana-alta i que puntua per a la classificació de la Xallenge, i un de curt i popular d’uns 30 kilòmetres, aproximadament.

La Xallenge va néixer l’any 2007 de la mà del David Duaigües amb l’objectiu principal de gaudir de la bicicleta enmig de la natura. En la seva estrena hi van participar prop de 200 bikers de Catalunya i l’Aragó. A l’edició del 2010, la Xallenge va passar a dir-se Xallenge David Duaigües (XDD) en record al seu fundador, desaparegut el mes de juliol del 2009 en l’incendi d’Horta de Sant Joan. Mica en mica, la prova s’ha anat consolidant com una de les cites principals per als ciclistes i amants d’aquest esport.

InfoLleida