Almacelles se suma a l’homenatge internacional a Freddie Mercury amb un mural

15/02/2021

Almacelles s’adhereix a la multitud d’actes institucionals que es duran arreu del món en aquest 2021, amb motiu dels 30 anys de la mort del cantant i ànim del grup musical Queen, Freddie Mercury.
En aquest cas, representants almacellencs de la coordinadora d’artistes que retran homenatge a l’insigne cantant a Lleida, i que preparen una mostra durant el proper mes de novembre a la biblioteca pública de la capital, com són en Pedro Albejano i en Josep Pascual, han col·laborat en fer possible que Almacelles formi part d’aquestes ciutats que faran actes commemoratius en record de Freddie Mercury.
La participació d’Almacelles consistirà en l’oferiment d’un mur al costat de l’aparcament públic del carrer de la Bassa del Molí, i l’encàrrec de l’Ajuntament d’Almacelles per a que es faci una gran pintura mural a càrrec dels muralistes Oriol Arumí i Sam Àlvarez. Es dona la circumstància que serà el quart mural de l’Oriol Arumí a Almacelles, després de l’obra “La nena i la regadora”, “Tetris” i “Homenatge a Messi”.
Infolleida