Almacelles obre les piscines municipals dissabte 18 de juny

17/06/2022

L’Ajuntament manté els preus de les entrades i amplia de set a 9 anys l’edat dels fills de les famílies que vulguin optar al descompte familiar

L’Ajuntament d’Almacelles obre dissabte 18 de juny les piscines municipals mantenint els mateixos preus de les entrades que l’any passat i amb l’ampliació dels set als 9 anys d’edat per poder optar al descompte familiar en la compra dels abonaments i tiquets diaris. El consistori, amb Vanesa Olivart al capdavant, ha posat a punt la gespa, jardineria i pintura d’aquestes instal·lacions municipals perquè “les persones usuàries puguin gaudir d’una bona temporada                             d’estiu a Almacelles i combatre la calor”.

En els darrers dies, el consistori dAlmacelles ha finalitzat les tasques de manteniment de les piscines que han consistit en pintar, fer la plantació i cura de la gespa, així com també la de al resta de la jardineria que hi ha a les instal·lacions, explica Olivart. Lobertura de les piscines és dissabte a les 10 hores, i romandran obertes fins les 20 hores, lhorari que tindran durant tot lestiu.

Com a principal novetat daquest estiu en relació a les entrades, el consistori dAlmacelles ha ampliat fins als 9 anys ledat dels fills de les famílies que vulguin optar a labonament familiar, abans era fins als 7 anys, i aquest descompte el poden demanar les mares, pares i els infants dedats compreses entre els tres i els 9 anys. Labonament familiar té un preu de 60 euros mensual i de 85 euros per tota la temporada destiu.

Entrada gratuïta per a les persones jubilades i residents

Els infants de 10 a 13 anys poden adquirir labonament infantil, amb un preu de 30 euros per a tot lestiu i de 25, per un mes. Les persones jubilades, de més de 65 anys i que resideixin a Almacelles, poden gaudir dun abonament totalment gratuït presentant una sol·licitud a lAjuntament dAlmacelles amb el DNI i la documentació acreditativa de la jubilació.

Daltra banda, el preu de lentrada diària és de 6,50 per als adults els caps de setmana i dies festius i de 4,50, les jornades laborables. Lentrada dels infants de 3 a 9 anys és de dos euros, els dies laborables, i de tres euros, els festius, dissabtes i diumenges. Els infants de 10 a 13 anys, el preu és de 3,50 euros els caps de setmana i festius, i de 5 euros, el dies de feina.

LAjuntament dAlmacelles també té tarifada locupació de les taules de les piscines per part de persones usuàries que acudeixen en grup. Els preus són de 10 euros els caps de setmana i festius, i gratuït els dies feiners. I els infants de 10 a 13 anys dedat i que també van en grup, poden reservar una taula per 3,20 euros els dissabtes, diumenges i festius, i per dos euros, els dies laborables. Es considera grup de persones les que formen part duna entitat, club, associació o centre escolar i amb un mínim de 20 membres, i les persones que estiguin interessades es reservar les taules han de formalitzar una petició a través duna instància adreçada a lalcaldessa amb deu dies dantelació.

Infolleida