Almacelles millora els accessos al Carrer d'Orient

07/11/2018

Aquesta setmana han entrat en servei les escalinates del carrer d’Orient d’Almacelles. Aquesta escalinata culmina les obres de condicionament d’un tram del carrer d’Orient, prop del centre històric de la població, que ha de permetre un millor i més còmode accés al col·lectiu d’escolar que ha d’accedir per aquest punt a un dels accessos principals de l’Escola Antònia Simó i Arnó i del col·legi de la Plaça de l’Ensenyança.

Amb aquesta obra s’ha condicionat un antic accés que es trobava en molt mal estat, i s’ha millorat la seguretat dels vianants amb la restitució de l’enllumenat i mobiliari urbà.

Així mateix, s’han suprimit les rampes que havia amb anterioritat atès que els estudis tècnics van preveure que la instal·lació de rampes en aquest tram de carrer no podien complir la normativa d’accessibilitat, fet pel qual no podien homologar-se ni ajustar-se a la normativa vigent.

Aquesta és la primera fase que ha de completar-se amb un nou tram que accedirà fins al camí de ronda del Tossal de les Santes Creus i, des d’allí, als accessos que duen fins a l’Escola Antònia Simó i Arnó.

InfoLleida