Almacelles millora els accessos a l’Escola Antònia Simó i Arnó

25/04/2018

Amb una escalinata al carrer d'Orent

L’Ajuntament d'Almacelles ha iniciat les obres per construir una nova escalinata que faciliti l’accés a l’Escola Antònia Simó i Arnó d’Almacelles, situada dalt del turó de les Santes Creus, des de l’accés provinent del carrer d’Orient i la zona del centre històric de la població.

En aquest tram el que es farà serà substituir els antics esglaons, molt malmesos i perillosos, i substituir-los per altres amb més amplitud, respectant les rampes laterals per a persones amb mobilitat reduïda, així com millorar la il·luminació amb la instal·lació de tres fanals de peu de tipus clàssic, i la col·locació de nous bancs.

Aquesta actuació se suma a la que ja es va fer en l’escalinata del carrer d’Enric Prat de la Riba, i que permet facilitar el gran nombre d’escolars que pugen i baixen diàriament des d’aquest enclavament tan elevat a la part baixa de la vila.

Aquesta escalinata continuarà posteriorment a través del pas elevat situat al carrer de la Bassa del Molí, i un nou tram que es disposarà en el primer talús de tossal, fins facilitar l’accés al camí de ronda i escalinata que puja fins al centre escolar.

InfoLleida