Almacelles finalitza la pavimentació del carrer Sant Quilis

01/06/2022

L’alcaldessa Vanesa Olivart diu que “ara serà una via més segura ja que hi passen molts escolars i no s’hi podrà estacionar”

L’Ajuntament d’Almacelles ha finalitzat la pavimentació del carrer Sant Quilis, entre els carrers Balmes i Nord, unes obres que han suposat una inversió de més de 37.000 euros i que han consistit en la supressió de dues voreres i l’arranjament dels esvorancs que hi havia a la calçada.  “Ara no s’hi podrà estacionar ja que és un carrer on hi passen molts vianants, sobretot escolars, fet pel qual el podem considerar una via escolar i, per tant, serà un carrer més segur”, explica l’alcaldessa d’Almacelles, Vanesa Olivart.

 

La supressió de les voreres que hi havia al carrer s’ha fet perquè encara tenien barreres arquitectòniques i “això dificultava el pas de les persones amb mobilitat reduïda, els cotxets o el pas de la gent gran”, segons l’alcaldessa. L’asfaltat central del carrer, a més, s’ha renovat del tot ja que hi havia molts forats.

 

El carrer Sant Quilis és una via paral·lela al carrer del Canal i el carrer de la Bassa Bona i perpendicular als carrers del Nord i Balmes, al centre d’Almacelles. La via necessitava aquesta inversió per tal de millorar la seva vialitat, demandada també pel propi veïnat que va traslladar la necessitat de les obres de millora al consistori. Les obres han durat prop de tres mesos.

Infolleida