Alguaire decideix mantenir obertes les piscines malgrat la nova situació de confinament del Segrià i de l'obligatorietat de l'ús de mascaretes

09/07/2020

L'Ajuntament d'Alguaire informa que el dia 1 de juliol va obrir les piscines municipals "després de treballar a fons per garantir totes les mesures de seguretat sanitàries i higièniques per evitar el contagi del COVID19", tot i advertir també que "atès les noves restriccions del Segrià i a l'espera de noves instruccions, de moment, les piscines municipals continuen obertes, però respectant estrictament totes aquestes mesures de seguretat."

"Dins de les mesures s’han pintat les direccions d’entrada i sortida al recinte, així com els perímetres de seguretat interpersonals a les dues platges, s'han instal·lat dues dutxes a la zona de la piscina olímpica i una a la zona d’esbarjo del parc infantil, ja que les dutxes interiors i vestidors romanen tancats. També trobareu dispensadors de gel hidroalcohòlic en diferents punts del recinte. A la barra del bar hi ha una mampara de protecció i es manté la distancia de seguretat d’1,5 mts. entre les taules. I sobretot, es netegen contínuament les zones comunes i de més trànsit d’usuaris com les baranes, les escales de les piscines, els lavabos, els panys, etc.

Demanem una vegada més a tots els usuaris que no abaixin la guàrdia, ara més que mai cal que seguim adoptant les mesures bàsiques com utilitzar la mascareta sempre i quan no es pugui garantir la distància de seguretat interpersonal d’1,5 mts, rentar-nos les mans amb gel hidroalcohòlic i respectar la distancia de seguretat d’1,5 mts. Cal fer cas en tot moment de les directrius i recomanacions del socorrista i l’agent cívic.

Ser responsables es cosa de tots per contribuir a minimitzar els riscos de contagi, per a nosaltres mateixos i per a la resta", diu l'Ajuntament d'Alguaire.

 

Infolleida