Alcarràs va celebrar la 3ª edició de la Festa de l'Esport

15/12/2018

Alcarràs va celebrar dijous per tercer any consecutiu, la III Festa de l’Esport. Un esdeveniment organitzat pel Patronat Municipal d’Esports amb el qual es reconeix públicament la tasca esportiva d’atletes, entitats i col·laboradors dels 21 clubs que formen part del Patronat i que sumen un conjunt de més de 1.200 esportistes.

En concret, al llarg de la gala, es van repartir 8 premis i 5 mencions d’un total de 40 nominacions, a més a més d’un reconeixement especial de l’Ajuntament.

Es van guardonar: Miquel Calvera com a entrenador del sènior masculí del Club Bàsquet Alcarràs, Carles Dolcet del Club Taekwondo Alcarràs, Gerard Sánchez, especialista en curses de muntanya del Club Excursionista de l'Aspardenya, Abril Gòdia del Club Taekwondo d’Alcarràs, Sandra Araujo de l’Associació Atlètica Maiparem, l'equip cadet de l’Escola de Futbol Baix Segrià, el Club Gimnàstic Alcarràs i Raül Charles i Llorenç Guixé, esportistes de tir en rifle.

També es van otorgar mencions als patrocinis de Benimoto i el Club de Tennis Alcarrà, a la trajectòria esportiva de l'alpinista Antonio Dolcet i a la tasca directiva del Club Motards Alcarràs.

FOTO: Ajuntament d'Alcarràs
InfoLleida