Alcarràs torna a tancar els parcs infantils per l'augment de casos de Covid-19 a Lleida

03/07/2020

L'Ajuntament d'Alcarràs ha decidit que a partir d’avui i amb l’objectiu de reduir al màxim la possibilitat de concentracions de persones als espais públics, implementar noves mesures de control, la primera de les quals és restringir de nou l’ús dels parcs infantils. Igualment, es mantindrà la vigilància màxima als espais públics i privats per evitar eventuals casos de sobreocupació i intensificarà les tasques diàries de desinfecció de places i carrers que es fan des de l’inici de la pandèmia.

El departament de Salut de la Generalitat ha constatat un significatiu increment de casos positius de Covid-19 a l’àrea sanitària de Lleida el qual obliga a refermar les mesures de distanciament social i tenir màxima cura i escrupolós respecte envers les mesures de protecció que s’aconsellen per tal de frenar la malaltia.

L'Ajuntament recorda que les mascaretes continuen sent obligatòries quan resulta impossible mantenir la distància de seguretat d’un metre i mig entre persones, que cal extremar la neteja de mans i emprar preferentment gel hidroalcohòlic. Les autoritats competents (Policia Local i Mossos d’Esquadra) sancionaran a tota persona que no respecti les directrius fixades per les autoritats sanitàries. "A territoris propers, han hagut de tornar a Fase 2 i, a casa nostra, cal ser extremadament curosos per evitar passes enrere dins del procés de desescalament. La salut de les persones està en risc, no juguem amb ella", diu l'Ajuntament d'Alcarràs.

 

Infolleida