Alcarràs saluda el Nadal amb l’encesa de llums i descomptes als comerços locals

03/12/2020

Amb els primers dies del mes de desembre, Alcarràs saluda el Nadal d’enguany amb l’encesa solemne de l’enllumenat aquest dia 2 a la cèntrica plaça de l’església i la instal·lació al mateix indret de quatre troncs de Nadal que ha preparat el personal de la Brigada Municipal. Tot plegat coincideix amb una campanya; batejada com a Corretendes, ja en marxa i que permet aconseguir vals de descompte de 10 euros, amb la qual l’associació Acsa i la regidoria de Promoció Econòmica volen animar els alcarrassins a fer la seves compres nadalenques en un any difícil durant el qual els comerciants de la vila han fet i fan un esforç que, també, es vol reconèixer amb l’edició d’un vídeo promocional que, aquest mateix 2 de desembre, s’estrena a les xarxes.

L’acte d’encesa de llums; i així ho explica el regidor delegat de Promoció Econòmica i primer tinent d’alcalde, Jordi Janés; ha estat alhora “discret i emotiu” perquè, a banda de com a inici solemne de la campanya comercial de Nadal, ha servit “com a reconeixement” per a un col·lectiu que el regidor considera “fonamental per l’articulació del municipi” i clau “per mantenir la cohesió social i el potencial i l’atractiu urbà d’Alcarràs” però que pateix com cap altre i juntament amb la restauració i l’hoteleria “les conseqüències d’una pandèmia que ens obliga, per les dificultats que planteja, a donar el millor de tots nosaltres i a fer costat als qui, cada dia i des de fa molts i molts anys, contribueixen amb la seva feina a fer d’Alcarràs el centre de serveis que és actualment”.

Per fer palès aquest coneixement encara més i conscienciar els alcarrassins i alcarrassines de la necessitat que enguany existeix de “fer totes i, si no és possible, la majoria” de compres nadalenques a la vila, l’associació de comerciants ACSA i la regidoria de Promoció Econòmica de l’ajuntament d’Alcarràs impulsen enguany el Corretendes, un programa d’animació comercial que permet la ciutadania aconseguir vals de descompte de 10 euros per fer compres al comerç local. Per aconseguir aquests vals, cal emplenar sencera una targeta amb deu requadres als que cal ficar deu segells. Aquests segells s’aconsegueixen a raó de un per compra quan es realitza una compra de com a mínim 5 euros a alguns dels comerços associats a ACSA. “Més enllà del valor del descompte, el que volem donar és una raó afegida a la gent d’Alcarràs per visitar i conèixer els nostres comerços. Demanem a tothom que s’impliqui en un moment al qual és especialment necessari fer costat a les persones que, cada dia, aixequen una persiana a la nostra vila i fan d’Alcarràs un poble viu al qual es pot trobar de tot si es tracta de fer compres.”, explica Jordi Janés.

Infolleida