Alcarràs organitza el VedellaTast, la primera festa gastronòmica al voltant de la carn de vedella

10/10/2019

En el marc de la 28a Fira del Comerç i del Rebost d’Alcarràs, l’Associació de Ramaders de Boví de Carn, amb la col·laboració d’Asoprovac i el departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, ha organitzat la I edició del VedellaTast. Es tracta d’un esdeveniment que aprofita la importància que té la capital del Baix Segre com a centre productor de vedella i que comptarà amb un ampli ventall de propostes per gaudir dels beneficis i les qualitats d’aquesta carn

Els actes de VedellaTast començaran el divendres, dia 18, al Centre Cultural Lo Casino amb una xerrada sobre els beneficis de la ingesta de carn, a càrrec del catedràtic de nutrició i reconegut científic Abel Mariné. Es realitzaran dues sessions de la conferència: la primera, tindrà lloc a les 12.30 hores i serà exclusiva per l’alumnat de l’Institut d’Alcarràs i, la segona, es realitzarà a les 15.30 hores i estarà oberta a tot el públic.

 

El dissabte, dia 19, les Escoles de Baix seran seu d’una demostració gastronòmica a càrrec del mediàtic cuiner Marc Ribas. Tot seguit, es realitzaran degustacions de vedella i tastos de vins i cerveses fins a mitjanit. Els assistents podran comprar els tiquets de degustació al mateix recinte per 1,50 euros.

 

Per altra banda, el diumenge se celebrarà la 28a edició de la Fira del Comerç i del Rebost d’Alcarràs amb diverses activitats. Un any més, les Escoles de Baix s’ompliran de parades de productes de proximitat, de comerç local i tastos i, com ja és tradició, es premiarà la millor melmelada local.

 

Infolleida