Alcarràs ha acollit el Campionat de Catalunya de Velocitat

06/06/2019

Aquest passat diumenge la velocitat catalana ha tingut una cita ineludible al circuit d’Alcarràs, escenari de la primera cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de Velocitat, la segona del Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques i la tercera del Campionat del Mediterrani de Velocitat.

L’asfalt del Segrià ha sigut testimoni d’unes curses apassionants sota un sol de justícia. La temperatura, per sobre dels 30º, ha sigut un dels elements a tenir en compte a l’hora d’afrontar els cronometrats i la cursa.

Pel que fa als resultats del dia, Ferran Casas s’ha imposat de manera clara en la categoria SBK 1000. El pilot de Sentmenat, que duia 2 anys sense competir, ha tornat a l’asfalt de la millor manera possible. El podi de la categoria SBK 1000 l’han completat Fernando Roger, a 30 segons del vencedor, i David Trias, a 37 segons de Casas.

En la categoria SSP 600 la victòria ha anat a parar a mans de Carlos Gutiérrez el qual ha rodat a un ritme inabastable per cap dels seus rivals durant tota la cursa. Omar Marcet i Cayo Antolín, segon i tercer respectivament, han completat les posicions d’honor de la categoria.

Pel que fa a les categories del Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques, Santiago Joaniquet ha sigut el més ràpid de la categoria Clàssic C, seguit de Joan Fabregat i Alberto Marquina. En Clàssic 70 el podi l’han completat Alejandro Tejedo, en primera posició, i Alfonso Alcolea, segon. En Màxi Clàssic, la categoria amb més participació de Clàssiques amb 19 pilots, el triomf se l’ha endut Adrià Araujo. Raúl Loscos ha fet segon, mentre que Mario Perú ha tancat les posicions de podi.

Finalment, en Clàssic 80, primera posició per a Jose María Blasco amb pràcticament un minut de marge sobre el segon classificat, Jose Luís Lorente. Juan Carlos Rosa ha completat el top tres.
InfoLleida