Alcarràs enceta la Festa Major d’Estiu aquest dimecres amb gran varietat d’actes

27/08/2019

L'Ajuntament d'Alcarràs donarà el tret de sortida a la Festa Major d'Estiu aquest dimecres, 28 d'agost, amb més d’una vintena d’actes, entre concerts, teatre, activitats infantils, una festa Holi i moltes altres propostes per a petits i grans durant els cinc dies de celebració

La proclamació de les pubilles i hereus i el pregó d'inici donaran el tret de sortida a la Festa Major d’Estiu. A més, aquest primer esdeveniment anirà acompanyat pel lliurament dels premis del 10è Concurs de Decoració de Balcons i del 8è Concurs de Decoració de Carrers. Seguidament, les propostes seguiran amb Bao-Bap Teatre i la seva darrera obra 'Criatures', i continuaran amb el txupinasso d'inici de festa i una gimcana, organitzada per l'Associació Cultural de Penyistes d'Alcarràs.

El segon dia, la plaça del Toll serà el primer lloc on adreçar-se amb l'espectacle de carrer per a tots els públics 'Manneken's Piss', i que tindrà dos passis, a les 11 hores i a les 11.45 hores. A la tarda, al recinte de penyes tindrà lloc la Festa Holi per omplir Alcarràs de colors; i a les 23.30 hores, ‘L’Home Orquestra’ amb en Peyu, a les Escoles de Baix.

Entre altres activitats, el divendres a les 16 hores, amb la col·laboració de Fruits de Ponent, els assistents podran gaudir del concert d'homenatge a la gent gran amb l'orquestra Nova Blanes, al pavelló polivalent, per 1 euro. A la nit, els Diables de Castellbisbal seran els encarregats de portar l'espectacle pirotècnic pels carrers de la vila, i després el recinte de les penyes serà seu del concert del grup Tremendos.

La Festa de les Cassoles i Sau30, els plats forts del dissabte

El dissabte, a partir de les 11 hores, començarà la Festa de les Cassoles amb la 13a edició del Concurs Culinari 'Lo Cullerot', i la 6a edició del Concurs de Decoració de Taules. Per la nit, tindrà lloc el concert de Sau30 i el Nit Revival Festival al recinte de les penyes.

El diumenge pel matí se celebrarà la missa major, la ballada de sardanes i el vermut popular i, per la tarda, tindrà lloc el partit de futbol de Festa Major, amb el xut d'honor de la pubilla i l'hereu. La festa clourà amb el tradicional castell de focs  que engany anirà a càrrec de la Pirotècnia Tomás.

Infolleida